taxi duinrell

Taxi Duinrell brengt je onbezorgd naar Wassenaar. Staat er een uitje Duinrell of het tikibad op de planning? Begin zorgeloos aan dit dagje uit en boek vooraf je taxi bij Taxi bedrijf Wassenaar. Onze taxichauffeurs van taxi duinrell brengen je op tijd naar het pretpark in Wassenaar, zodat je ontspannen kunt beginnen aan je dagje uit. Een taxi naar het attractiepark of naar het tikibad is eenvoudig te boeken via onze website. Heb je hulp nodig? Aarzel niet en bel naar onze customer service, wij helpen je graag. Of je nu in het weekend of door de weeks naar het pretpark wilt gaan, het is altijd mogelijk om een taxi te boeken naar Duinrell.

Attracties voor jong en oud
Je vindt er heel veel attracties voor groot en klein. Waaghalzen ontdekken tussen de bomen de spectaculaire attracties en achtbanen! Ook voor de valt er genoeg te beleven: van klim- en speeltoestellen in de grote speeltuin tot leuke attracties en shows in het park.

Wil je zeker zijn van een gierende buik en een lachbui na afloop? Stap dan in de Falcon. Hier maak je een kaarsrechte duikvlucht naar beneden vanaf 22 meter hoogte. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan zijn allemaal even heftig.

taxi duinrell

                                                                                       Taxi Nodig?

                                  U Kunt Uw Taxirit Online Reserveren. 7 Dagen Per Week En 24 Uur Per Dag.

Call Now Button
× How can I help you?