Dag tour parijs

Dag Tour Parijs. Parijs  is een grote stad vol met ongelooflijke attracties, maar met een zorgvuldige planning en je kunt het allemaal zien op een enkele, onvergetelijke dag. Dat is waar we binnenkomen.

Voor een avontuur in het hart van het middeleeuwse Parijs. dag tour parijs De Lichtstad begon op dit eiland en groeide uit van een Romeinse buitenpost tot de meest bevolkte en welvarende stad van Europa. Daarboven rijst de Notre Dame op. Zwaar beschadigd door een recente brand, staat ze nog steeds trots in het hart van de stad; bewijs van het genie van zijn ontwerp en het uithoudingsvermogen van Frankrijk. Je gids brengt je zo dichtbij als de lopende restauratie toelaat om je de best mogelijke uitzichten te geven. Je steekt de rivier over naar het historische Quartier Latin met zijn gotische kerken en kronkelende, geplaveide straatjes die eindigen op Place Saint-Michel – een ontmoetingsplaats voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Je ziet ook La Conciergerie, de gevangenis waar Marie Antoinette werd vastgehouden voordat ze werd onthoofd; Place Dauphine, misschien wel het mooiste plein van Parijs; en de prachtige brug Pont Neuf.

Een korte wandeling langs de Seine brengt u naar het Louvre. We pauzeren voor de lunch (niet inbegrepen, maar je gids geeft je aanbevelingen voor elke smaak en elk budget), waarna we opnieuw toegang krijgen tot het museum. Dan is het tijd om een duik te nemen in een van ‘s werelds grootste kunstcollecties. Tijdens je twee uur durende Louvre-tour zie je alle hoogtepunten; waaronder schilderijen van de Franse romantici, sculpturen van Michelangelo en Antonio Canova en adembenemende beelden uit de oudheid zoals de Venus van Milo en de gevleugelde overwinning van Samothrace. Natuurlijk kun je niet naar het Louvre gaan zonder even te pauzeren om de Mona Lisa te zien, en met een deskundige gids bij de hand, haal je zoveel meer uit die ervaring.

Trocadero Plaza voor het beste uitzicht op de Eiffeltoren. Een groot voordeel van uw Parijs City Tour.zonsondergang uitzicht op het Musée d’Orsay, de Notre Dame en de talrijke mooie bruggen van Parijs in de tussentijd. Als u eerder binnenkomt, kunt u eenvoudig daarna uw cruise maken. Hoe dan ook, het is een spectaculaire manier om de dag af te sluiten. Met een kleine groep en alle drukste attracties, past deze complete stadstour door Parijs een enorme hoeveelheid sightseeing in één dag – met minimale moeite en maximale wonderen. Er is geen betere manier om de stad in korte tijd te zien.

paris day tour

Bezochte sites

  • Montmartre
  • Notre Dame (exterior)
  • Sacré Coeur Basilica
  • Île de la Cité & Pont Neuf
  • La Conciergerie
  • Latin Quarter
  • Louvre Museum
  • Trocadéro Plaza
  • Eiffel Tower (non-guided)
  • Seine River Cruise
paris day tour

Deze tour wordt gemaakt op wensen van klant . u kunt gerust email sturen voor prijs besprekingen. info@taxibusdenhaag.nl

Call Now Button
× How can I help you?